Hallo,
Door: Sander Hendrikx
Blijf op de hoogte en volg Sander
26 Februari 2008 | Nederland, Lottum
Via deze site zal ik je op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen in het verre onbekende.
Op 06-07-'08 gaat de grote dag aanbreken! Ik ga de lang verwachte wereldreis maken.
Ik begin eerst in Down Under waarna ik met de boot verder ga.
Als het goed is zet ik dan mijn voeten op een eiland genaamd Tasmanie.
Vanuit Tasmanie ga ik nog heel eventjes naar Down Under voor een wijnreisje.
Dan ga ik vanuit Sydney met het vliegtuig naar Nieuw Zeeland.
In Nieuw Zeeland ga ik het noord en zuid eiland even bekijken en dan vlieg ik door naar het nog in stenentijdperk gelegen Papoea Nieuw Guinea. Ben zeer benieuwd wat mij hier te wachten staat!
Als ik de Jungle uit ben ga ik weer naar huis toe. Vanuit Adelaide ( Australie) vlieg ik weer naar mijn eigen bedje dat in Lottum staat. Ik denk dat ik dit dan wel verdiend heb na zo'n lange reis.
Zoals al geschreven hou ik je een beetje op de hoogte van de nieuwe, spannende en avontuurlijke ontwikkelingen en ik wens je heel erg veel lees plezier.
Many Greetings Sander
26 Februari 2008 - 21:28
Je Eigen Bedje:
Als dat eigen bedje er nog maar staat als je half verwilderd uit het stenen tijdperk enz terug komt.
m.vr.gr.
je eigen bedje. -
27 Februari 2008 - 14:55
Riet:
Sander, maak je geen zorgen om je eigen bedje, ben er zeker van dat je eigen bedje je met alle liefde in de armen sluit, en het eigen bedje opgemaakt en wel voor je klaar staat, om met veel interesse naar alle belevenissen van jou te luisteren. -
04 Maart 2008 - 09:40
Josien:
heey Sander,
Ik heb er ook echt zin in, eindelijk staat het vast en is er no way back:D. Een vraagje ben je trouwens KAMPIOEN. Zo, ja dan van harte gefeliciteerd.
groetjes josien -
23 Maart 2008 - 15:59
Tijn:
Goed verhaal Bander!
07 Mei 2008 - 11:11
Esther, Fer En Baer:
Hoi San,
Wij willen je ook heel veel plezier wensen met je grote wereldreis. Geniet er maar van.
Groeten je Zus ( esther ) -
07 Mei 2008 - 11:18
Marietje Appelgat:
Heya Sanne Pan, nu KAN ik toch niet meer achterblijven! Lieverdje nog even van jou genieten en dan kan ik aan de schoonmaak beginnen, maar meer nog wens ik je een mega tijd! En vergeet mij niet tijdens jouw wijnreisje,moet ik een 20 of 40Ft. container bestellen? -
08 Mei 2008 - 18:35
De Sleykes:
Ha Sander,
Voordat je weg bent, het duurt nog wel even, maar allah, wilde we kijken of alles functioneerd. Straks zijn we natuurlijk benieuwd naar jou belevenissen
en van onze kant willen we je ook af en toe "bijpraten"
We houden elkaar op de hoogte..
L. groetjes van Bert, Petra en Robbert
02 Juli 2008 - 12:20
Esther,Fer En Baerke:
Hoi San,
Al druk aan het inpakken.En af aan het tellen natuurlijk. Ik wil je namens ons drietjes dan ook een hele goeie reis toewensen en dat je er volop van gaat genieten.
Gr esther -
04 Juli 2008 - 07:10
Peter En Els:
He Sander, Wat een leuke berichtjes! Veel plezier met inpakken en met de laatste loodjes... en vlieg ze!
Tot mails.